Menu

Sastanak između P.Z. Plodovi zemlje i CERD iz Banja Luke

U petak je prostorijama Javne Ustanove Razvojne agencije ŽZH- HERAG u Poduzetničkom Inkubatoru HiPod bio upriličen sastanak između proizvođača mladog krumpira, članova P.Z. Plodovi zemlje iz Ljubuškog, te predstavnika nevladine organizacije CERD iz Banja Luke. Organizator sastanka je zajednički program Europske unije i Njemačke Vlade za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj u BiH -EU ProLocal kojeg sprovodi GIZ.

Više...

Najčitatelji 2016. Mirjana Bačić i Luka Vegar

U Knjižnici Ljubuški održana je svečanost proglašenja “Najčitatelj 2016.”. U kategoriji odraslih čitatelja titulu najčitatelja u 2016. godini ponijela je Mirjana Bačić, a u kategoriji učenika osnovnih škola Luka Vegar. Prostorija Knjižnice u kojoj je održana svečanost bila je ispunjena članovima i drugim posjetiteljima, kojima se obratio voditelj Knjižnice Ivica Vizentaner i obrazložio ciljeve projekta “Najčitatelj”.

Više...

Požar na gradilištu hotelu Bigeste

Jučer je u Ljubuškom oko 11.15 izbio požar na  objektu hotela Bigeste  na kojem su u tijeku radovi na izgradnji i obnovi. Kako Radio Ljubuški  neslužbeno saznaje - vatra je zahvatila „stari“  dio objekta u kojem se ranije nalazila kuhinja i prateće prostorije.

Više...