Menu

Ljubuški poučak: Ne laje ćuko radi sela, nego radi sebe (III) dio !?

Tihomir Bradvica - Budimirovo kvazipiskaralo je već duže vremena u sukobu sa svime što ima hrvatski predznak, predznak Ljubuškog i naposlijetku predznak HDZ BiH,  a to je kulminiralo ovih posljednjih dana u negativnoj kampanji koju predvodi Bradvica, reketar sa plantaže na plaćeničkom portalu ljubuški.info, a meta su svih ljudi koji su simpatizeri, prijatelji i članovi HDZ BiH.

Više...

Sloga gazi sve po redu, ovaj put stradali Stočani

Nakon što je stigla do osmine finala Kupa BiH, svladavši Posušje (4:1), Novi Travnik (5:2), ali i dva prvoligaša, lukavački Radnički (3:1) i višegradsku Drinu HE (3:0), Sloga nastavlja i dobrim igrama u prvenstvu.U 5.kolu Druge lige NS FBiH – skupina Jug Sloga je upisala četvrtu pobjedu i to za sada najuvjerljiviju,  nakon „osmice“ Grudama.

Više...

Molba za pomoć pri obnovi crkve svete Kate u Ljubuškom

Dragi župljani! Obraćam Vam se molbom za pomoć pri obnovi crkve svete Kate u Ljubuškom. Crkva se nalazi u samom središtu grada. Prije dvije godine proslavili smo sto godina njezina postojanja, a prethodno smo započeli njezinu obnovu. Mislili smo do svetkovine sv. Kate, do proslave stogodišnjice, završiti s poslovima oko obnove. Nažalost, zbog nedostatka materijalnih sredstava, morali smo prekinuti radovi.

Više...

Prvi poraz Izviđača u Tuzli

Gostovanje Izviđača u Tuzli, u okviru trećeg kola Premijer lige BiH u rukometu, rezultiralo je prvim ovosezonskim porazom. Nakon završetka utakmice ostao je dojam da su „Skauti“ poraženi, a da nisu pružili ono što se od njih očekivalo. Iskustvo, glavno oružje domaćina, kako se i predviđalo, presudilo je nad mladosti i poletom Izviđača.

Više...

Lisice potvrdile snagu HDZ-a BiH

OO HDZ-a BiH Ljubuški nastavio je predizbornu kampanju velikim skupom u Lisicama. Program je započeo intoniranjem hrvatske himne Lijepa naša, minutom šutnje za sve poginule branitelje i članove stranke, a potom su nazočne, u ime domaćina, pozdravili predsjednik temeljnog ogranka HDZ-a BiH Lisice, Ivica Kraljević te kandidatkinja na listi HDZ BiH za Skupštinu Županije zapadnohercegovačke, doktorica Suzana Kraljević.

Više...

Ljubuška politička scena: Trostruka igra Markana Zelića

Čitajući lokalne portale naletim na priču o Markanu Zeliću, čovjeku kojeg od milja zovu Skromni, obnašao je dužnost načelnik općine Ljubuški od 2000.-2004., napravio mnoge važne „kozmetičke zahvate“, uredio park, postavio rasvjetu i kante za smeće (i to šarene), ali nije to ništa kao onaj velebni trotoar (nogostup za neupućene) sa rasvjetom od škole na Gračinama pa do ispred njegove kuće na Teskeri, da ne bi njegova djeca po cesti hodala (Markane tata si od zanata).

Više...