Menu

Ljubuška politička scena: Trostruka igra Markana Zelića

Čitajući lokalne portale naletim na priču o Markanu Zeliću, čovjeku kojeg od milja zovu Skromni, obnašao je dužnost načelnik općine Ljubuški od 2000.-2004., napravio mnoge važne „kozmetičke zahvate“, uredio park, postavio rasvjetu i kante za smeće (i to šarene), ali nije to ništa kao onaj velebni trotoar (nogostup za neupućene) sa rasvjetom od škole na Gračinama pa do ispred njegove kuće na Teskeri, da ne bi njegova djeca po cesti hodala (Markane tata si od zanata).

Više...

Tko je Spasoje od Ljubuškog ili ne laje ćuko radi sela, nego radi sebe (II) dio !?

Da, prije dvije godine na sjednici OV Ljubuški obrazlagano je stanje u JKP Ljubuški i javno je kazao da ne može više ostati indiferentan na stanje u kojem se općina nalazi. Dok se nije upoznao s načinom na koje je funkcioniralo ovo javno poduzeće nije mogao vjerovati u razmjere problema s kojima se suočava, a koji će opteretiti općinu Ljubuški, a on ih je rasteretio neplaćajući vodu u iznosu od 3.000 KM, nabavljajući strojeve iz tvrtke Lager iz Posušja, iako je bio tada njen zaposlenik (nije sukob interesa), naplaćujući zakonom nepredviđene svote novca kao član nekog reguliranog tijela, trošeći abnormalne cifre za telefoniranje, potpisjući štetne ugovore po tvrtku, itd....

Više...

Lažno z(a)brinuti Tihomir Bradvica ili od blokade Općine Ljubuški u slučaju Nativa ništa

Predizborno vrijeme je pravi karneval manipulatora, od kojih jedan posebno upada u oči, a to je Tihomir Bradvica, SPP-ovo piskaralo koji iz dana u dan nastavlja zabavljati svoje građane urdacima i pamfletima ponavljajući istu priču bezbroj puta, nema plaća, dugovanja milijunska … što nas čeka i tako u nedogled piše lažno zabrinuti Bradvica na portalu ljubuski.info. 

Više...

FOTO: Predizborni skup HDZ BiH u Veljacima

Prvi predizborni skup HDZ-a BiH Ljubuški održan je 14. rujna u Veljacima gdje se okupio veliki broj članova, simpatizera i prijatelja stranke. Program je započeo intoniranjem hrvatske himne Lijepa naša, minutom šutnje za sve poginule branitelje i članove stranke, a potom su nazočne, u ime domaćina, pozdravili predsjednik temeljnog ogranka HDZ-a BiH Veljaci, Gordan Bradvica te kandidat na listi HDZ BiH za Skupštinu Županije zapadnohercegovačke, Sando Matić.

Više...