Menu

Dario Kordić u Studencima

U nedjelju je ispred župne crkve u Studencima bilo svečano i veselo, pjevalo se i igralo kao nekada prije. Razlog je bio dolazak Darija Kordića na svetu misu i posjet župi koji je obećao još dok je bio u zatvoru u Austriji.

Više...

Psi lutalice u Ljubuškom počeli napadati ljude

Nakon što su lovački psi zaklali sedam ovaca u Zvirićima izgleda da se slični problemi javljaju i u drugim dijelovima općine Ljubuški.

Naime, poštara Dragana Alilovića ujeo je pas u mjestu Gožulj tako da je završio na Hitnoj. Kako bi se ujedi i napadi spriječili, predsjednik MZ Ljubuški III Hasan Mušić uputio je apel svima da budu na oprezu i da drže svoj pse na lancu.

Više...

Britanski magazin o autocestama, pa i mostovima Studenčica i Trebižat

Središnja i jugoistočna Europa postale su žarišta za projekte nove cestovne infrastrukture korištenjem tehnonološki naprednih rješenja oplate dok određeni broj vodećih proizvođača oplate pokušava napredovati na tržištu, piše svjetski renomirani medij specijaliziran za izgradnju autocesta "World Highways", koji je objavio članak s fokusom na rješenja na autocesti na Koridoru Vc u Federaciji BiH, objektivne probleme i najmodernija rješenja, prenosi Fena.

Više...