Menu

Tihomir Bradvica i dalje obmanjuje, oglasio se MUP ZHŽ priopćenjem

Tihomir Bradvica i ekipa Živka Budimira, koja je bila raspoređena na nekoliko elektronski glasila tijekom predizborne kampanje (dnevno.ba, ljubuski.net, javno.ba, itd...) i dalje nastavlja obmanjivati javnost, a MUP ZHŽ se samo oglasio priopćenjem za javnost. Izgleda da ovo ministarstvo ima veliku stopu tolerancije, pošto se zna da je pokrenuta istraga protiv supruge Tihomira Bradvice i jednog djelatnika MUP-a ZHŽ iz Odjela prometne tehnike zbog iznošenja podataka iz ovog ministarstva i to protiivno Zakonu o čuvanju tajnosti podataka. Obje se osobe povezuju sa Tihomirom Bradvicom i obmanama javnosti, koje ova osoba provodi u dogovoru sa nekoliko osoba s područja Ljubuškog i Širokog Brijega na portalima dnevno.ba i ljubuski.net.

Više...

Pomozimo bolesnom Klobučaninu

Mjesna zajednica Klobuk i Župni ured Klobuk organiziraju akciju prikupljanja novca za liječenje teško bolesnog župljanina Živka Mikulića. Svi koji se žele uključiti u ovu humanitarnu akciju svoje priloge mogu donijeti u Župni ured Klobuk ili nekome od vijećnika Vijeća MZ Klobuk.

Više...

ARTI FIGHTING CHAMPIONSHIP III

Arti fighting championship 3 održat će se u nedjelju 19. listopada 2014. u gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom s početkom u 20:00h. Ovo će biti ukupno treći po redu MMA turnir u oktagonu u organizaciji kluba slobodne borbe "Arti" iz Ljubuškog i drugi ove godine.

Više...