Menu

Prvi hrvatski vojnici i redarstvenici iz Ljubuškog okupljaju se 13. kolovoza u Ljubuškom

Početkom srpnja na našem web portalu objavili smo tekst pod nazivom „Oni su prvi hrvatski redarstvenici i vojnici iz Ljubuškog - okupljaju se za Veliku Gospu". Tekst je „urodio plodom“ i brojni mladi ljudi koji su 90-te krenuli iz svog Ljubuškog svjesni da se možda nikada neće vratiti uspostavili su međusobno izgubljene kontakte i već dogovorili najavljeno okupljanje.

Više...

37. sjednica Općinskoga vijeća Ljubuški

Sjednica Općinskog vijeća Ljubuški, trideset sedma u ovom sazivu, protekla je kao i većina dosadašnjih, osim što je prije početka sjednice svečanu prisegu kao novi vijećnik položila gospođa Marija Pavlović (HDZ BiH). Po pravilu je „zagužvalo“ na Aktualnom satu gdje se konfrontiraju dva HDZ-a,

Više...

Za bolji život prikupljeno 15.630 KM

Da su djeca s posebnim potrebama itekako važan segment društva, te da im žele pomoći u prevladavanju svakodnevnih poteškoća pokazalo je više od 2500 Ljubušaka i njihovih prijatelja dolaskom na humanitarnu akciju “Bolji život”. Akcija čiji je inicijator Žarko Hrstić, jedan od vlasnika Cateringa “Hrstić”, zajedno s Udrugom roditelja djece s posebnim potrebama “Duga” održana je u utorak navečer u središnjem parku u Ljubuškom, a organizatori su prezadovoljni odzivom.

Više...