Menu

Ljubuški prebacili u HNŽ, investicije u ZHŽ-u 0 posto

Informacija o provedbi projekata u Federaciji BiH nedavno nije dobila potporu u federalnom Domu naroda. Razlog tomu nije nepostojanje vladajuće većine u ovom zakonodavnom tijelu, nego to što izaslanici nisu bili nimalo zadovoljni onim što su mogli vidjeti i pročitati u ovome dokumentu. Vjerojatno najglasniji među izaslanicima u raspravi bio je predsjednik Kluba hrvatskih izaslanika u Domu naroda FBiH Tomislav Martinović koji je iznio niz zamjerki na spomenuti dokument.

Više...

JP Parkovi Ljubuški: Obavijest o kvaru

JP „Parkovi“ d.o.o. obavještava korisnike javnog vodovoda Ljubuški, koji su priključeni na  vodovodnu mrežu u području dijela grada južno od Trgocoopa prema Humcu i Predgrađu da će, zbog pucanja vodovodne cijevi Ø 200 mm  na području polja – Plantaža i sanacije kvara istog,  doći do prekida u vodoopskribi u razdoblju od 9 sati do 15 sati.

Više...

JP Parkovi započeli radove na uređenju zelenih površina

Općina Ljubuški će do kraja godine dobiti još  tri nove, uređene, zelene površine. Tvrtka JP Parkovi d.o.o je već započela radove na uređenju potpuno nove zelene površine u ulici Zrinsko-Frankopanskoj (prostor iza Veterinarske stanice u Ljubuškom), zatim u ulici Tomislava Ivčića (kod nove zgrade Elektroprivrede HZ HB), te na Trgu Kralja Tvrtka (ispred zgrade Zavoda za zapošljavanje).

Više...