Menu

Miljana Glamuzina i Toni Kraljević članovi Savjeta Vlade RH za Hrvate izvan RH

Od 18.-19. prosinca 2017. godine u Zagrebu će se održati konstituirajuća sjednica 2. saziva Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske. Uz izbor predsjednika i potpredsjednika 2. saziva Savjeta, na sjednici će se razmatrati mogućnosti unapređenja i jačanja suradnje na gospodarskom, znanstvenom, kulturnom i svim drugim poljima između Republike Hrvatske i Hrvata koji žive izvan njezinih granica.

Više...

FBiH: Ljubuškom 200.000 KM za sanaciju cesta

Federalna Vlada usvojila je program investiranja kapitalnog transfera JP Ceste Federacije BiH d.o.o. Sarajevo iz srestava od GSM licencije utvrđenoga izmjenom i dopunom proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2017. godinu Federalnom ministarstvu prometa i veza u iznosu od 4,496.183 KM. Taj kapitalni transfer utvrđen je u izmjenama i dopunama proračuna FBiH za 2017. godinu.

Više...

Održana donatorska večer „Pomozimo zajedno u izgradnji objekta Dom fra Mladen Hrkać“

Oko 500 podržavatelja i prijatelja okupilo se dana 13.12.2017. na donatorskoj večeri naziva „Pomozimo zajedno u izgradnji objekta Dom fra Mladen Hrkać“ u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu, u organizaciji humanitarne udruge „fra Mladen Hrkać“ i istoimene Zaklade, pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović te pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske i Grada Zagreba.

Više...