Menu

Tihomir Bradvica i dalje obmanjuje, oglasio se MUP ZHŽ priopćenjem

Tihomir Bradvica i ekipa Živka Budimira, koja je bila raspoređena na nekoliko elektronski glasila tijekom predizborne kampanje (dnevno.ba, ljubuski.net, javno.ba, itd...) i dalje nastavlja obmanjivati javnost, a MUP ZHŽ se samo oglasio priopćenjem za javnost. Izgleda da ovo ministarstvo ima veliku stopu tolerancije, pošto se zna da je pokrenuta istraga protiv supruge Tihomira Bradvice i jednog djelatnika MUP-a ZHŽ iz Odjela prometne tehnike zbog iznošenja podataka iz ovog ministarstva i to protiivno Zakonu o čuvanju tajnosti podataka. Obje se osobe povezuju sa Tihomirom Bradvicom i obmanama javnosti, koje ova osoba provodi u dogovoru sa nekoliko osoba s područja Ljubuškog i Širokog Brijega na portalima dnevno.ba i ljubuski.net.

Više...

Pomozimo bolesnom Klobučaninu

Mjesna zajednica Klobuk i Župni ured Klobuk organiziraju akciju prikupljanja novca za liječenje teško bolesnog župljanina Živka Mikulića. Svi koji se žele uključiti u ovu humanitarnu akciju svoje priloge mogu donijeti u Župni ured Klobuk ili nekome od vijećnika Vijeća MZ Klobuk.

Više...

ARTI FIGHTING CHAMPIONSHIP III

Arti fighting championship 3 održat će se u nedjelju 19. listopada 2014. u gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom s početkom u 20:00h. Ovo će biti ukupno treći po redu MMA turnir u oktagonu u organizaciji kluba slobodne borbe "Arti" iz Ljubuškog i drugi ove godine.

Više...

Dio grada Ljubuškog u utorak bez vode

JP „Parkovi“ d.o.o. Ljubuški obavještava korisnike javnog vodovoda Ljubuški koji su priključeni na gravitacioni vod sa vodospreme Žabljak – dio Pobršće, da će zbog rekonstrukcije dijela azbest-cementnog cjevovoda, doći do prekida u vodoopskrbi dana 14.listopada 2014.god. u vremenu od 8 do 15 sati.

Više...

HDZ 1990 u Ljubuškom izbacila sa svog titanika Koromana

Predsjednik Hrvatskog pravaškog bloka Željko Koroman, koji se nalazi na listi HDZ-a 1990 za Parlamentarnu Skupštinu BiH tijekom predizborne kampanje pozvao sve ljude da prepoznaju da je to stranka, (iako rade van institucija Hrvatskog narodnog sabora i kontra interesa većinskog hrvatskog naroda), prava arka hrvatskog naroda i stoga ih pozivam da se iskrcaju s titanika, jer će on uskoro udariti u stijenu" - rekao je Koroman.

Više...

Posjet kandidata HDZ BiH Dječjem vrtiću Ljubuški

Danas, 09.listopada 2014.god su kandidati na listi za Skupštinu Županije Zapadnohercegovačke Suzana Kraljević, Lidija Ereš, Ante Mišetić, Milan Ševo, Ivan Landeka, Sando Matić i nositelj liste za Zastupnički dom Parlamenta Federacije Radoslav Luburić posjetili Dječji vrtić Ljubuški.

Više...