Menu

U Ljubuškom veći za 436

Ljubuški će ponovno mijenjati svoj godišnji gradski proračun. Bit će to drugi put u ovoj godini, a razlog je viša sila, rekli bismo, jer su na djelu izvanredne prilike koje predviđa Zakon o proračunima u FBiH, a koje je donijela pandemija koronavirusa, zbog čega se proračun mora uravnotežiti, piše Večernji list BiH.

Više...

Dr. Landeka: Epidemiološka situacija u Ljubuškom nije nimalo dobra

Epidemiološka situacija u Ljubuškom nije nimalo dobra, svakim danom imamo sve više osoba pozitivnih na prisustvo koronavirusa, većinom je riječ o mlađim osobama koje taj virus donose u svoje obitelji te nam u konačnici stvaraju probleme jer stariji članovi obitelji razvijaju teže oblike bolesti, rekao je u današnjem izvještaju za Radio Ljubuški dr. Ivan Landeka, ravnatelj Doma zdravlja te član Županijskog i Gradskog kriznog Stožera.

Više...

Javni natječaj za prodaju nekretnina u vlasništvu Grada Ljubuški usmenim javnim nadmetanjem

Na temelju članka 363. stavka 1. Zakona o stvarnim pravima Federacije BiH („Službene novine Federacije,“ BiH 66/13 i 100/13), čanka 1. Pravilnika o postupku javnog natječaja za raspolaganje nekretninama u vlasništvu Federacije Bosne i Hercegovine, županija, općine i gradova (Službene novine Federacije BiH,“ br. 17/04), članka 8. stavak 1. Odluke o postupku, načinima i uvjetima raspolaganja nekretninama u vlasništvu Općine Ljubuški (Službeni glasnik općine Ljubuški br. 5/14) i Zaključka o prodaji neizgrađenog građevinskog zemljišta Gradskog vijeća Grada Ljubuški broj 01-02-2031/20 od 22.09.2020. godine, v.d. Gradonačelnika r a s p i s u j e

Više...

Akcija "Čitaj i ti" u Knjižnici Ljubuški

Povodom obilježavanja Dječjeg tjedna JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški organizira tradicionalnu akciju “Čitaj i ti”, koja će trajati od 1. do 31. listopada 2020. godine, a u okviru koje se učenici trećih razreda osnovnih škola s područja Grada Ljubuški mogu besplatno učlaniti u Knjižnicu Ljubuški.

Više...