Menu

Izviđač Mi Grupa i Ljubuški Hum postali RK Izviđač

Izviđač Mi Grupa i Ljubuški Hum postali RK Izviđač

U petak je u Gradskoj vijećnici održana Skupština RK Izviđač Ljubuški, a istoj su predhodile Skupštine HŽRK Ljubuški Hum i HRK Izviđač Mi Grupa, koji su donijeli odluke o ujedinjenju klubova i odredile poslanike za zajedničku Skupštinu. Na Skupštini je bilo nazočno 32 člana, čime je zadovoljen kvorum za pravovaljano donošenje odluka.

Skupština je usvojila novi Statut kluba i donijela odluku o formiranju Upravnog odbora kluba, Nadzornog odbora i Stegovnog povjerenstva.

U Upravni odbor kluba koji broji devet, izabrano je sedam članova i to: Nevenko Barbarić (načelnik), Mladen Džajić (Džajić Commerce), Zvonko Herceg (prof.), Toni Boras (član zadužen za žensku sekciju), Toni Kraljević (pred. Općinskog vijeća), Radoslav Luburić (ministar fiinancija u Vladi ZHŽ-a) i Ivan Luburić (Croatia osiguranje). Preostala dva upražnjena mjesta su ostavljena potencijalnim sponzorima kluba. Sve odluke na Skupštini su donešene jednoglasno, a prva sjednica UO kluba zakazana je za 13.07.2013. RK Izviđač Ljubuški u narednoj sezoni će imati ekipu u Premijer ligi za muškarce i žene i jedna je od najtrofejnijih bh. klubova, pogotovo u mlađim dobnim kategorijama.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka